Udtalelser om kurserne:

 

Hanne Slot Thing er et fantastisk varmt og indsigtsfuldt menneske. Hendes respekt for sig selv og for andre danner grundlaget for kursisternes tryghed og velvære, hvilket er altafgørende.

Hanne har en fabelagtig evne til via sit billedsprog at formidle og synliggøre tingene på en let forståelig og jordnær måde. Hun evner at hjælpe den enkelte, når der er særlige behov.

Læringen i kurset foregår blidt, kærligt og ikke til at komme udenom.

---

 

Selv i en periode med sygdom, træthed og følelsesmæssige forstyrrelser har det på alle måder passet ind. Hjulpet, støttet og vejledt.

Helle K


JEG KOMMER IGEN!

Selv om min krop ligner sig selv, er mit indre udvidet med flere meter.

Glæden ved at glæde andre med den overflod af nye ord og vendinger, som jeg stadig ikke ved hvor kommer fra, har gjort mig langt mere glad og positiv.

Ofte overrasker jeg mig selv med det nye jeg har lært, for tit kender jeg svaret før det bliver mig fortalt.

Jeg er mere bevidst om de ting, jeg er god til.

Stress eksisterer ikke i min verden mere.

Jeg har fået omvendt min kaotiske livsrytme til ro og rummelighed i hele min krop.

 

  • Jeg har lært at leve mere i nuet
  • større tolerance
  • at se problemer som opgaver
  • større kendskab til selvet
  • mindre stress
  • bevidsthed om egne evner
  • øget livsglæde
  • evne til selv at finde svarene
  • at vende kaos til ro og rummelighed

Lisette


Udtalelser om enkelt sessioner:

… Tak for snakken. Jeg er glad for at jeg talte med dig. Efter at vi havde talt sammen, faldt det på plads indeni mig, og jeg fandt fred med mine beslutninger.


Tak for samværet

Tak for samværet. Jeg fældede mange tårer, hvilket jeg var forberedt på.

Nu skal jeg ud på en lang vandring. … I har lagt de første brikker til mit puslespil.

Den vejledning, jeg har fået kan ikke vurderes i penge, tak at jeg fik kontakt til dig.


Tak for din store hjælp

Tak for din store hjælp. Det er dejligt at vide at jeg igen kan ringe til dig, hvis korthuset en anden gang ramler sammen om ørerne på mig. Det er rart at komme hos dig, og jeg føler at jeg får meget med mig derfra, som kan hjælpe mig med at lære mig selv bedre at kende  


Regression

Guddommelig indsigt er store ord at bruge, men det føles rigtigt at bruge dem i denne forbindelse.

Jeg havde brug for hjælp til at slippe en fysisk smerte. Hanne Slot Thing guidede mig, så jeg oplevede situationer fra min tidlige barndom.

Derefter oplevede jeg tiden inden min fødsel, og det bevægede øjeblik, hvor min Mor og jeg genså hinanden i dette liv.

HST guidede mig nu op for at kigge i min kontrakt for dette liv. Jeg så mine opgaver og aftaler, og det bedste var at mærke og genfinde den kærlighed og styrke fra Gud og mine hjælpere, som jeg gik ned med.

Jeg oplevede flere ting, og fik undervejs løst op for gammel sorg og smerte. Det var muligt for mig fordi HST hele tiden fulgte mig og gjorde det til en tryg og smuk oplevelse, som jeg er meget taknemmelig for.


 

Udtalelser fra deltagere på solhvervs retreat 2021:

Morgenyoga er helt afstemt efter gruppens formåen, man blev udfordret lige tilpas. Din ro gav et godt flow. Kurset og kanaliseringerne er som altid uovertrufne. Din måde at rumme os alle, så forskellige vi er, skaber en homogenitet. Der er så stor læring i blot at se hvordan man kan rumme alle. 

Man kan trygt læne sig ind i processen, fordi jeg er sikker på at du griber mig... Det var hårdt arbejde men meget givende. Jeg har en helt anden fornemmelse i kroppen, fordi mit nervesystem er blevet vækket. Det har virkelig beroliget mange ting i kroppen. Energien, roen, respekten for hvad hinanden er i... Dejligt at mærke. Det er helt anderledes fra de andre gange jeg har arbejdet indad, jeg har taget det her mere alvorligt. Det vil jeg fortsætte med. 

Det er trygt at være her, så jeg tør at gå ind i en hård proces. Jeg ved jeg bliver grebet/støttet. Det er vigtigt at være sammen med ligesindede,  vi kan snakke om det der foregår. Det kommer altid bag på mig at der er ekstra arbejde, der lige skal laves. Rart at blive bekræftet i at jeg laver noget rigtigt. Stedet er fantastisk. 

Jeg vil gerne fremhæve morgenyoga. Den går dybt ind i bindevævet, de små fine stræk. Så flyder energien bedre. Jeg får ondt i kroppen, hvis ikke energien er i flow. Det betyder meget for mig. Dansen er også vigtig, jeg kommer til at tage energiarbejdet for alvorligt, hvis ikke der er plads til at fjolle ind imellem. At blive et barn. Det giver god balance. Det vigtigste er kanaliseringerne. Jeg har vildt stor respekt for det du laver. På en måde, så jeg bliver helt rørt over at det kan lade sig gøre. Der er så stor frihed i det. Jeg har lært meget i faste doktriner før, og undervisere, der har puttet frygt for at gøre det forkert ind. I min grund-energi passer det her mig bedst. Jeg er meget fascineret over den ubesværethed du gør det med, når du faciliterer. Når jeg skal bruge så meget tid på energiarbejde som jeg bliver bedt om, skal det være mindre hårdt, så det er vigtigt for mig at lære. Tak for at sætte barren så højt. Det betyder noget for mig. 

Jeg har nydt morgenyogaen meget. Blide bevægelser og at lukke op for nervesystemet. Det er altafgørende med at få kroppen med også. I dansen også. Du har en fantastisk intuition til at mærke efter og handle på hvor folk er henne i din gruppe. Det er et kæmpe plus at flere af os kommer igen og igen. Det er jo fordi det virker. Det er imponerende at være i en gruppe, hvor man kan få lov at se hinandens udvikling. Det forstærker tingene at se de spejle. Vi hjælper hinanden. Blandingen af nye og gamle deltagere.. gruppen har en sammensætning, så det hele bliver en helhed. Din indfølingsevne og dit store hjerte for det du foretager dig... Du er utrolig god til at være der 100% når du oplever at folk har brug for det. Du er spitze, hvad det angår. Jeg har aldrig oplevet andre være så gode til det, som du er. 

Dejlige rammer du har valgt. Det harmonerer fantastisk med det vi laver. Det føles hjemligt. Det var let for mig at blive en del af gruppen, Jeg har været en selv-fikser, selv gået med tingene, men at komme op, give slip og mærke mig selv mere og mere, det er helt vildt fantastisk. Jeg glæder mig til at komme hjem og mærke mig selv endnu mere. Fantastisk redskab, og dig der giver, den energi der helt naturligt er fra start til slut, ligegyldigt hvor man selv er i det, så er der bare en tryg, tryg ramme at være i. Højtidelig, uhøjtidelig, sjov, alvorlig, trist, hele vejen rundt når vi alle sammen, og der er støtte når vi har brug for det. Tak!

Jeg har fået rigtig gode indsigter. Godt for min krop. Jeg lærer meget af andres processer også. Godt at centrere mig i det. Jeg kommer nok igen.