Udtalelser om kurserne:

 

Hanne Slot Thing er et fantastisk varmt og indsigtsfuldt menneske. Hendes respekt for sig selv og for andre danner grundlaget for kursisternes tryghed og velvære, hvilket er altafgørende.

Hanne har en fabelagtig evne til via sit billedsprog at formidle og synliggøre tingene på en let forståelig og jordnær måde. Hun evner at hjælpe den enkelte, når der er særlige behov.


 

  

 

Udtalelser fra deltagere på solhvervs retreat:

Morgenyoga er helt afstemt efter gruppens formåen, man blev udfordret lige tilpas. Din ro gav et godt flow. Kurset og kanaliseringerne er som altid uovertrufne. Din måde at rumme os alle, så forskellige vi er, skaber en homogenitet. Der er så stor læring i blot at se hvordan man kan rumme alle. 

Man kan trygt læne sig ind i processen, fordi jeg er sikker på at du griber mig... Det var hårdt arbejde men meget givende. Jeg har en helt anden fornemmelse i kroppen, fordi mit nervesystem er blevet vækket. Det har virkelig beroliget mange ting i kroppen. Energien, roen, respekten for hvad hinanden er i... Dejligt at mærke. Det er helt anderledes fra de andre gange jeg har arbejdet indad, jeg har taget det her mere alvorligt. Det vil jeg fortsætte med. 

Det er trygt at være her, så jeg tør at gå ind i en hård proces. Jeg ved jeg bliver grebet/støttet. Det er vigtigt at være sammen med ligesindede,  vi kan snakke om det der foregår. Det kommer altid bag på mig at der er ekstra arbejde, der lige skal laves. Rart at blive bekræftet i at jeg laver noget rigtigt. Stedet er fantastisk. 

Jeg vil gerne fremhæve morgenyoga. Den går dybt ind i bindevævet, de små fine stræk. Så flyder energien bedre. Jeg får ondt i kroppen, hvis ikke energien er i flow. Det betyder meget for mig. Dansen er også vigtig, jeg kommer til at tage energiarbejdet for alvorligt, hvis ikke der er plads til at fjolle ind imellem. At blive et barn. Det giver god balance. Det vigtigste er kanaliseringerne. Jeg har vildt stor respekt for det du laver. På en måde, så jeg bliver helt rørt over at det kan lade sig gøre. Der er så stor frihed i det. Jeg har lært meget i faste doktriner før, og undervisere, der har puttet frygt for at gøre det forkert ind. I min grund-energi passer det her mig bedst. Jeg er meget fascineret over den ubesværethed du gør det med, når du faciliterer. Når jeg skal bruge så meget tid på energiarbejde som jeg bliver bedt om, skal det være mindre hårdt, så det er vigtigt for mig at lære. Tak for at sætte barren så højt. Det betyder noget for mig. 

Jeg har nydt morgenyogaen meget. Blide bevægelser og at lukke op for nervesystemet. Det er altafgørende med at få kroppen med også. I dansen også. Du har en fantastisk intuition til at mærke efter og handle på hvor folk er henne i din gruppe. Det er et kæmpe plus at flere af os kommer igen og igen. Det er jo fordi det virker. Det er imponerende at være i en gruppe, hvor man kan få lov at se hinandens udvikling. Det forstærker tingene at se de spejle. Vi hjælper hinanden. Blandingen af nye og gamle deltagere.. gruppen har en sammensætning, så det hele bliver en helhed. Din indfølingsevne og dit store hjerte for det du foretager dig... Du er utrolig god til at være der 100% når du oplever at folk har brug for det. Du er spitze, hvad det angår. Jeg har aldrig oplevet andre være så gode til det, som du er. 

Dejlige rammer du har valgt. Det harmonerer fantastisk med det vi laver. Det føles hjemligt. Det var let for mig at blive en del af gruppen, Jeg har været en selv-fikser, selv gået med tingene, men at komme op, give slip og mærke mig selv mere og mere, det er helt vildt fantastisk. Jeg glæder mig til at komme hjem og mærke mig selv endnu mere. Fantastisk redskab, og dig der giver, den energi der helt naturligt er fra start til slut, ligegyldigt hvor man selv er i det, så er der bare en tryg, tryg ramme at være i. Højtidelig, uhøjtidelig, sjov, alvorlig, trist, hele vejen rundt når vi alle sammen, og der er støtte når vi har brug for det. Tak!

Jeg har fået rigtig gode indsigter. Godt for min krop. Jeg lærer meget af andres processer også. Godt at centrere mig i det. Jeg kommer nok igen.