Kurser, bevidstologi

   

 

Årskursus:

Bevidstologi er moderen til alt arbejde, der kræver bevidsthed.

På årskursus melder du dig til et samlet forløb, hvor du betaler for alle gangene, også selv om du skulle blive forhindret i at deltage en af dagene. Jeg vil stærkt anbefale at du kun melder dig hvis du vil prioritere fremmøde hver gang. Det er en virkelig intens udvikling, du dedikerer dig til, så giv dig og processen den tid og opmærksomhed du fortjener.  

Her lærer du at kanalisere viden, ord, energi, healing og hvad der ellers kan være relevant. Du øver dig i at tage den direkte kontakt til dine hjælpere i det ikke-fysiske og hente det, der er brug for i dit liv, eller til den du hjælper med din kunnen.

Jeg guider dig igennem, så du trygt og uden frygt kan begive dig ud i kanaliseringens verden.

Imens vi kanaliserer, ryddes der kraftigt op på indersiden af os, og vi går hjem med langt større indsigt og overblik end da vi kom. Et årskursus bringer en virkelig effektiv personlig udvikling, så kom kun hvis du er klar til at tage store skridt i dit liv. 

Et kursus her virker også som en kraftig energiindsprøjtning til universet, da vi arbejder intenst og løfter energiernes frekvens på jord i kraft af vores indsats.

Uanset om du vil bruge din nye kunnen til eget brug, til klienter eller blot til et bedre overblik i hverdagen, så er det  super effektivt. 

I 2023 ligger kursusdagene lørdag og søndag fra kl 9.30 til 17 på følgende datoer: 

21-22. januar, 18. og 19. februar, 18. og 19. marts, 15. og 16. april, 13. og 14. maj, 10. og 11. juni.

NYT KURSUS STARTER HER: 19. og 20. august, 16. og 17.. september, 14. og  15.. oktober, 11. og 12. november, 9. og 10. december. fortsætter ind i første halvdel af 2024.

----------------------------------------------------------

Fyld-op-dag:

En  fyld-op-dag på Audonicon varer fra kl 15 til 20.30. En gang pr måned, se kalender...

Medbring liggeunderlag, tæppe og optager til de kanaliserede meditationer.

Vi arbejder med at afspænde krop og sjæl og sind. Fylde godt brændstof i tanken, og blive klar til igen at begive os ud i verden. Nu med overskud på kontoen. 

Metoderne er kanaliserede meditationer, øvelser, fysiske og meditative. Der indgår en kanalisering til hver enkelt deltager, så du får vejledning i hvad du med størst udbytte kan koncentrere dig om at arbejde med. Du skal intet præstere i fh t kanalisering, blot være til stede. 

 

------------------------------------------

 

Internatkurser:

Hver sommer omkring uge 28 holder jeg et internatkursus på Jordens Sang i Vistoft ved Knebel. Vi arbejder med meditation, yoga, dans, udvikling i højeste potens.

Vi spiser dejlig mad og har enkeltværelse, så der er fred til at processere det, der kommer op i dagenes løb. 

Jeg faciliterer meditationerne og støtter op om hver deltager, så du har fuld dækning og støtte til de ting, du får ryddet op i undervejs. 

På disse kurser skal du ikke kanalisere, blot følge de guidede meditationer, Hanne laver på stedet. 

I middagspausen og om aftenen er der rig mulighed for at gå ture og/eller svømme.

Max 12 deltagere. 

---------------

Fra 21. December til 23. December om aftenen har jeg retreat på Jordens Sang. Programmet ligner det vi arbejder med om sommeren, blot er svømning i søen erstattet med bål om aftenen til solhverv. 

Disse internatkurser er virkelig intense og udviklende at deltage i. Se under udtalelser for deltagernes anmeldelser.