Kurser, bevidstologi

   

 

Årskursus:

Bevidstologi er moderen til alt arbejde, der kræver bevidsthed.

På årskursus melder du dig til et samlet forløb, hvor du betaler for alle gangene, også selv om du skulle blive forhindret i at deltage en af dagene. Jeg vil stærkt anbefale at du kun melder dig hvis du vil prioritere fremmøde hver gang. Det er en virkelig intens udvikling, du dedikerer dig til, så giv dig og processen den tid og opmærksomhed du fortjener.  

Her lærer du at kanalisere viden, ord, energi, healing og hvad der ellers kan være relevant. Du øver dig i at tage den direkte kontakt til dine hjælpere i det ikke-fysiske og hente det, der er brug for i dit liv, eller til den du hjælper med din kunnen.

Jeg guider dig igennem, så du trygt og uden frygt kan begive dig ud i kanaliseringens verden.

Imens vi kanaliserer, ryddes der kraftigt op på indersiden af os, og vi går hjem med langt større indsigt og overblik end da vi kom. Et årskursus bringer en virkelig effektiv personlig udvikling, så kom kun hvis du er klar til at tage store skridt i dit liv. 

Et kursus her virker også som en kraftig energiindsprøjtning til universet, da vi arbejder intenst og løfter energiernes frekvens på jord i kraft af vores indsats.

Uanset om du vil bruge din nye kunnen til eget brug, til klienter eller blot til et bedre overblik i hverdagen, så er det  super effektivt. 

I første halvdel af 2024 ligger kursusdagene på mit turbo-kursus lørdag og søndag fra kl 9.30 til 17 i uge 2, 6, 10, 14, 18, 22, 26. Dette kursus kan kun tages som et samlet forløb, og er kun for den stærkt dedikerede deltager, der kan og vil gå all in på udviklingen.