Individuelle sessioner

 

 

Bevidstologien er for mig evnen til at bruge vores bevidsthed til andet end det, vi kan opleve med vore 5 fysiske sanser. 

Jeg har trænet disse evner siden 1993 og uddannet mig hos Jens Kristian Frederiksen fra 1995 til 2000, med efterfølgende kurser op til 2023. Jeg har arbejdet professionelt med bevidstologien og holdt kurser i den siden nytår 2000.

Ved hjælp af de evner jeg her igennem har udviklet, ser jeg på dig der kommer og sætter dig i min stol. Du fortæller mig hvad du ønsker at få ud af sessionen, og jeg kobler på dine hjælpere i det ikke-fysiske. I samarbejde med dem, føres du blidt og effektivt igennem de energier, der gør knuder for dig, så du bedre kan komme videre i dit liv. 

Er det relevant, går vi tilbage og rydder op i det, der har blokeret dig fra tidligere liv.

Fordi jeg hele tiden får vist hvordan energien i dig reagerer på processen og kan rette til, bliver det super effektiv behandling og vejledning. Energien er lagt til rette før du forlader klinikken, så der er ikke ventetid på effekten. Det giver en salig fred indeni at få rettet energierne til.

Uanset om dine udfordringer handler om stress, depression, generel følelse af ikke at passe ind, en specifik udfordring i livet her og nu... der er utallige steder vi kan starte... så er der hjælp at hente og en session medfører øjeblikkelig lettelse. Ofte er en behandling nok.