I dag var en virkelig smuk morgen at vågne til. Imens jeg drak morgenkaffen, kunne jeg sidde og se ud på at den stille frostmorgen blev lysere og lysere. Der bliver flere minutters lys hver eneste dag. 

Imens jeg sad der, boblede det i maven. Jeg har drømme, jeg går og leger med. Billeder af mig og mit liv om 5 år. Hvor bor jeg, hvad er vigtigt for mig, hvem bor sammen med mig, hvordan ser omgivelserne ud, hvad laver jeg, hvor rejser jeg hen og arbejder/holder ferie ... (sæt selv flere/andre spørgsmål på for din situation.)

Når jeg tænker disse tanker, bliver jeg varm i maven, det bobler og kildrer, min energi bliver tændt på skabelsen i de tanker der løber igennem mit hoved. Fornemmelsen af disse omstændigheders opfyldelse giver mig en lyst til at gå videre med det der er glædesfyldt i dag, så jeg derfra kan arbejde mig videre imod opfyldelsen af mine vildeste drømme. 

Jeg sætter mig ikke ned og tænker 'hvordan skulle det nogensinde gå i opfyldelse'? Det er ganske enkelt ikke min opgave at finde ud af det. Jeg skal være glad, arbejde videre derfra hvor jeg er i dag, og så skal jeg give plads og energi til det, jeg gerne vil opnå/tage imod/skabe i mit liv. Min skabende kraft består af uforfalsket glæde. Glæde over det der er og glæde i skabelsesprocessen af det der er på vej. 

Jeg er heldig. Glæden kommer meget let til mig, den opstår faktisk indeni, næsten uanset omstændighederne. Er der omstændigheder der gør ondt eller skaber bekymring, så sætter jeg mig til at tænke på hvad jeg gerne vil, og hæver min vibration. Jeg kan ikke skabe noget godt i en tilstand af sorg og smerte. 

Jeg kan tillade mig at være i sorgen en tid, men jeg skal selv hæve min frekvens igen, hvis jeg vil videre i mit liv. Hver ting til sin tid. 

Du ønskes en rigtig glædelig weekend. Fyldt med dejlige drømme, der kan gå i opfyldelse.