Bevidstologi – Det handler alt sammen om bevidshed

Bevidstologi.

I den bevidstologiske verden er der ikke nogen læring, jeg skal tage ind. Der kan ikke skrives lærebøger, jeg kan læse og dermed blive klogere på hvad Svane energien er, og hvordan jeg arbejder bevidstologisk.

Det handler alt sammen om erkendelse.

Når jeg under kyndig vejledning bliver guidet i hvordan jeg tager kontakten til Svane energien, og derfra henter de erkendelser, der kommer til mig, så lærer jeg at arbejde sammen med de energier, der stiller sig til min rådighed.

Der er ingen sandheder jeg skal kende, ingen dogmer jeg skal godtage. Jeg skal stille mig til rådighed med min fulde opmærksomhed, og være villig til at hente de informationer, jeg – eller min klient – har brug for.

Erkendelsen vil brede sig til alle områder af min tilværelse. Det er ikke muligt at lade som om jeg ikke ved det, jeg ved. Derfor vil det at arbejde med energierne og erkendelserne være en livsforandrende erfaring og erkendelse jeg gør mig.

At dele disse erfaringer og læringer med andre, og høre hvordan de bruger energien, højner min forståelse og erkendelse af hvordan energien arbejder, og hvor jeg kan gøre en forskel med mit energiarbejde.

Priser

  • Bevidstologi session
    800,- kr.